Beauty- en LifeCoaching voor gestreste carrière moeders

Mijn naam is Bianca Molenaar, als werkende moeder weet ik hoe het is om gestrest te proberen alle ballen in de lucht te houden. Jarenlang was ik druk, druk, druk, rende van hot naar her en voelde me tekort schieten als moeder, echtgenote en vriendin.

Met een gezin met sportieve kinderen, een eigen bedrijf, een overload aan ambitie en perfectionisme en een man met een hobby én een fulltime baan.

Tja, uit het diepst van mijn hart kan ik zeggen dat ik uit persoonlijke ervaring weet wat een druk hectisch leven is. Ik leefde dan ook volgens een strakke planning en dan kwamen er ook regelmatig nog ‘even’ wat dingen tussendoor die opgepakt moesten worden.

Op een gegeven moment merkte ik dat ik zonder koffie en koolhydraten (en dan vooral die slechte) eigenlijk geen energie meer had om alles in goede banen te leiden. Ik cijferde mezelf compleet weg, was altijd bezig met to-do lijstjes, liep op mijn tandvlees, struikelde over mijn wallen, voelde me opgejaagd en gestrest en vond mijn leven op deze manier echt niet meer leuk.

Bovendien zag ik er hierdoor ook nog eens jaren ouder uit dan ik ben. Absoluut geen visitekaartje voor mijn werk dus.

Op een nacht schoot ik met hartkloppingen en badend in het zweet wakker en wist: HET MOET ANDERS. Dit kon zo gewoon langer, er moest structureel iets veranderen, maar hoe dan??

Ik ben begonnen aan mezelf te werken op gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar vooral ook beter voor mezelf gaan zorgen. In de afgelopen jaren heb ik geleerd beter mijn grenzen aan te geven en nee te zeggen tegen dingen die ik niet wil of wat plannings technisch gewoon niet uitkomt. Mede door aan mezelf te gaan werken op gebied van voeding, lifestyle en mindset heb ik mijn leven beter in balans. Ik voel me fitter, energieker en mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid.

En dit alles werkt door in mijn salon. Ik kijk naar het totaalplaatje, een huidverbeterende gezichtsbehandeling werkt alleen met de juiste huidverzorging voor thuis, een goede lifestyle met verantwoorde voeding en voldoende beweging, maar ook rust en ontspanning en bovenal een gezonde mindset.

Door mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste te combineren met LifeCoaching kan ik jou helpen weer grip op je leven te krijgen. Als innerlijk en uiterlijk in balans zijn, straal je dit ook uit.

  • Voel je je continue gestrest, vermoeid of zelfs uitgeblust?
  • Ren je van hot naar her en baal je van je vermoeide futloze spiegelbeeld?
  • Zit je niet lekker in je vel en wil je weer van je spiegelbeeld gaan houden?

Dan kan ik je helpen! Want ook jij verdient een mooie stralende huid en meer zelfvertrouwen.

ZET DE EERSTE STAP EN DOWNLOAD GRATIS MIJN E-BOOK >>>

‘VAN JEZELF BALEN TOT VOL ZELFVERTROUWEN STRALEN’


Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het covid-19-hygieneprotocol-schoonheidsspecialisten-versie-1-7-1-12-2020-2

payot
dermaquest
lycogel
idun-minerals