Ik was moe, futloos en was niet blij met mijn spiegelbeeld…

Mijn naam is Bianca Molenaar, als werkende moeder weet ik hoe het is om gestrest te proberen alle ballen in de lucht te houden. Jarenlang was ik druk, druk, druk, rende van hot naar her en voelde me tekort schieten als moeder, echtgenote en vriendin.

Met een gezin met zeer sportieve kinderen, een eigen bedrijf, een overload aan ambitie en perfectionisme en een man met een tijdrovende hobby én een fulltime baan.

Tja, uit het diepst van mijn hart kan ik zeggen dat ik uit persoonlijke ervaring weet wat een druk hectisch leven is. Mijn planning liep vaak in het honderd, ik voelde me opgejaagd en geleefd door de dingen die er nog ‘even’ tussendoor kwamen.

Op een gegeven moment merkte ik dat ik zonder koffie en snelle koolhydraten eigenlijk geen energie meer had om alles in goede banen te leiden. Ik cijferde mezelf compleet weg, was altijd bezig met to-do lijstjes die alleen maar langer werden, liep op mijn tandvlees, struikelde over mijn wallen, voelde me opgejaagd en gestrest en vond mijn leven op deze manier écht niet leuk meer.

Bovendien zag ik die vermoeide uitgebluste vrouw terug in de spiegel. Absoluut geen visitekaartje voor mijn werk dus.

Op een nacht schoot ik met hartkloppingen en badend in het zweet wakker en wist: HET MOET ANDERS.

Dit kon zo niet langer, er moest echt iets veranderen, maar HOE DAN??

Mede door persoonlijke ontwikkeling, maar vooral ook door beter voor mezelf te gaan zorgen. Heb ik de afgelopen jaren geleerd hoe ik beter mijn grenzen kan aangeven en bewaken, heb ik “nee” leren zeggen tegen dingen die ik niet wil of die niet in mijn planning passen.

Doordat ik aan mezelf ging werken op gebied van voeding, lifestyle én mindset heb ik mijn drukke leven beter in balans. Ik voel me fitter, energieker en mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid.

En dit alles werkt door in mijn salon. Ik kijk naar het totaalplaatje, een huidverbeterende gezichtsbehandeling werkt alleen met de juiste huidverzorging voor thuis, een goede lifestyle met voldoende beweging, maar ook rust, ontspanning en een gezonde mindset.

Door mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste te combineren met Lifecoaching kan ik jou helpen weer grip op je leven te krijgen. Als innerlijk en uiterlijk in balans zijn, straal je dit ook uit.

  • Voel je je continue gestrest, vermoeid of zelfs uitgeblust?
  • Ren je van hot naar her en baal je van je vermoeide futloze spiegelbeeld?
  • Zit je niet lekker in je vel en wil je weer van je spiegelbeeld gaan houden?

Dan kan ik je helpen! Want ook jij verdient een mooie stralende huid en meer zelfvertrouwen.