microdermabrasie

Basis (gezicht, inclusief epileren en masker aangepast aan je huidtype en/of huidconditie) of Uitgebreid (gezicht, hals en decolleté, incl. epileren, masker en massage)

Microdermabrasie is een mechanische grove peeling, waardoor de bovenste laag van je opperhuid wordt afgeslepen met kristallen. Dit zijn eigenlijk verkleefde dode huidcellen. De combinatie van deze ‘grove peeling’ en het vacuümzuigeffect, stimuleert de collagene en elastine vezels in je huid om jonge nieuwe cellen aan te maken, zodat je huid van binnenuit verstevigt en er jonger, frisser en stralender uitziet.

Ook geeft het apparaat door het vacuümzuigeffect een milde bindweefselmassage. Hierdoor krijgt je huid een stimulerende massage en wordt de doorbloeding optimaal geactiveerd waardoor werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden nog beter en dieper in je huid kunnen worden opgenomen.

De intensiteit wordt bepaald aan de hand van een huidanalyse. De behandeling is niet pijnlijk.

Voor optimaal resultaat adviseer ik je een kuur te doen, afhankelijk van wat je wilt bereiken kan deze kan variëren van 3 – 8 keer.

Een Microdermabrasiebehandeling bestaat uit:
Reiniging – Epileren – Microdermabrasie, met extra nadruk op de ‘probleemzones’ – nakoelen met Coldhammer – (Bij uitgebreide behandeling: massage van gezicht, hals, decolleté en nek-schouders) – Masker aangepast aan je huidtype en huidconditie – – serum – moisturizer – SPF30/Lycogel

payot
dermaquest
lycogel
idun-minerals