Salon Bellissima

Huidverzorging en huidverbetering

Bij Salon Bellissima sta JIJ als klant centraal.

In een ongedwongen en sfeervolle omgeving kun je volledig tot jezelf komen. Huidverbetering én ontspanning gaan prima hand in hand.

Ik start de gezichtsbehandeling met een korte intake zodat ik de behandeling aan jouw wensen en verwachtingen kan aanpassen en eventuele contra-indicaties kan uitsluiten. Daarnaast maak ik een huidanalyse om tot een juiste productkeuze te komen.

Naast de intake en de huidanalyse geef ik je ook een advieskaart mee met proefjes van de geadviseerde producten. Zo kun je thuis in alle rust een en ander nalezen en de samples uitproberen. 

De afgelopen jaren ben ik me gaan specialiseren in huidverbetering, denk hierbij aan antiaging, van jeugdpuistjes tot zware acné, maar ook eczeem, rosacea en pigmentvlekken zijn structureel te verbeteren. Het persoonlijke verzorgingsadvies is erop gericht jouw huid in een goede conditie te brengen en vooral te houden.

Acne Behandeling wordt soms vergoed door zorgverzekeraar

In 2016 heb ik de Acné Specialisatie met goed gevolg afgerond en ben ik inmiddels in het bezit van de benodigde erkenning van de ANBOS en AGB code. Dit betekend dat je in aanmerking kunt komen voor vergoeding van je Acne behandeling. Of een vergoeding ook voor jou van toepassing is, kun je zelf nalezen in de polisvoorwaarden van jouw aanvullende zorgverzekering of navragen bij jouw zorgverzekeraar.

Door mijn opleiding tot Acne Specialist kan ik een behandelplan op maat maken en heb ik ook de nodige kennis over de medicijnen die een huisarts of dermatoloog voorschrijft en kan ik (indien nodig) mijn behandeling hierop aanpassen. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je een afspraak maken?
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Iedereen wil toch een gezonde, stralende en jeugdige huid?!

Naast de standaard behandelingen, voor zowel gezicht als lichaam, en van epileren tot harsen van de benen, heb ik tevens de meest moderne technieken in huis.

Met een microdermabrasie behandeling kan ik je huid structureel verbeteren, porieën en littekens verfijnen en zelfs fijne lijntjes en rimpels laten vervagen. Voor het beste resultaat en afhankelijk van je huidconditie, wordt een kuurverband van 5 tot 10 behandeling met producten voor thuisgebruik aanbevolen.

Huidverbeterende massage is een combinatie tussen de Pincementtechniek en Bindweefsel massage, deze NIET pijnlijke massage methode stimuleert de doorbloeding, activeert de celdeling (collagene en elastine vezels in je huid krijgen een flinke boost) en geeft je huid direct een frisse uitstraling. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden zelfs minder zichtbaar. En in kuurverband (8-10 korte behandelingen) kun je je huid structureel verbeteren.

Met de fruitzuurpeelings (o.a. pompoen, melkzuur, glycolzuur) van DermaQuest kun je direct zichtbaar je huidteint egaliseren en (droogte)rimpeltjes vervagen. Ook voor deze huidverbeterende behandelingen beveel ik een kuurverband aan.

Voor een overzicht van mijn aanbod verwijs ik je naar het overzicht van mijn behandelingen en prijzen.

Maak een afspraak knop

P1110904.jpg               P1110960.jpg


Recensie Annemieke le Fevre uit Heemskerk:

'Na 30 jaar allerlei schoonheidssalons bezocht te hebben, heb ik nu eindelijk sinds een jaar de juiste gevonden. En waarom nu de juiste? Bellissima is een salon die zich in vele opzichten onderscheidt van andere salons. De uitstraling is op zichzelf al heel rustgevend. Je voelt je bij binnenkomst gelijk al welkom en ontspannen. Bij de behandeling wordt er goed aangevoeld wat nodig is voor gezicht en lichaam en daardoor voel ik mij elke keer na een behandeling weer als herboren. Bianca voelt ook wat de massages betreft precies aan wat op dat moment nodig is door zich in te leven in de klant. Ik heb zoveel vertrouwen in haar dat ik nooit hoef aan te geven wat op dat moment nodig is. Ook worden er professionele verzorging adviezen gegeven zonder opdringerig te zijn en Ik ben ook heel erg blij met de Payot producten die door Bellissima worden aangeboden. Ik raad Bellissima met Bianca als topper van harte bij iedereen aan en dat doe ik niet snel. Iedereen die tot nu toe mijn advies heeft opgevolgd is dan ook dol enthousiast. Dus voor mij geen verandering meer, want ik heb nu de beste van het beste.'

 


Gezichtsbehandeling

De basis van elke gezichtsbehandeling is een grondige reiniging van de huid. Dieptereiniging en peeling ontdoen je huid van onzuiverheden en dode huidcellen en bevordert een betere doorbloeding. Hierdoor worden de werkstoffen uit de produkten beter en dieper in je huid opgenomen. Massage voert afvalstoffen af, stimuleert de huidfuncties en is een goede anti-stress methode.

 

Samen werken aan een gezonde, stralende huid

Huidverzorging en huidverbetering = samenwerken. Naast de behandeling is het van groot belang dat je je huid ook thuis met de juiste producten verzorgt. Nog steeds blijkt maar liefs 80% van de mensen de verkeerde cosmetica voor hun huid te gebruiken. Ik kijk niet alleen naar je huidtype, maar ook naar de conditie van je huid op dat moment. Dit is minstens zo belangrijk voor een goed verzorgings advies!